4-ps type Knoopkruid (met dakterras): 312

312

Er is weer een type Knoopkruid in de verkoop gekomen! Dit type recreatiewoning biedt vanwege het grote dakterras veel privacy en is dus tevens heel geschikt voor een niet-verhurende eigenaar. 

Het betreft huisje 312; daar waar normaal gesproken op de begane grond de keuken zich bevindt, is hier de vloer van de etage doorgetrokken en is daar nog maar kort geleden een nieuwe keuken gemaakt, inclusief alle apparatuur en een inductiekookplaat. Op dezelfde etage bevinden zich de woonkamer, twee slaapkamers, toilet, badkamer en het grote dakterras. De oppervlakte bedraagt 73,5 m² (inclusief dakterras); de plattegrond (parterre)   en plattegrond (etage) met indeling en afmetingen vindt u onderstaand (alleen is het woonoppervlak in 312 vergroot en is de keuken dus boven). 

Op de plaats van de voormalige keuken is een splinternieuwe badkamer gekomen, inclusief inloopdouche en toilet. Verder zijn er twee klapbedden beneden (ideaal voor logé's), een bergruimte en er is mogelijkheid voor het stallen (en opladen) van twee (elektrische) fietsen.

Aan de afwerking van het huis is de grootst mogelijke zorg besteed; het is in optimale conditie. In het huis is bijna alles, inclusief de binnendeuren en hang- en sluitwerk) vernieuwd en in topconditie. Sanitair op de verdieping is niet vernieuwd maar  er is wel onder andere een design radiator gekomen. In dit huis zijn dus twee badkamers en twee toiletten.
Een deel van de inrichting is privé bezit en is niet in de koopsom inbegrepen; eventuele overname is in overleg. Dit huis is momenteel niet in de verhuur en wordt uitsluitend voor eigen gebruik benut.

Knoopkruid 312 heeft aan de ene kant een landelijk uitzicht op groen en boerderij; aan de andere kant kijkt men op het hofje van de Bommerigerhof  met grote walnotenboom. Het grote dakterras is zeer zonnig gelegen: de hele dag zon!

Voor de ligging van 312 klik hier. De vraagprijs is € 124.500 kosten koper (inclusief inrichtig en inventaris; de overdrachtsbelasting bedraagt 2%). Hieronder meer foto's....

WOONKAMER 312
312 KEUKEN MET EETHOEK
dakterras312 keukendakterras
dakterrasdakterrasuitzicht dakterras
312 woonkamer312 uitzicht312 slaapkamer 1
312 zicht vanaf terras richting hofje312 slaapkamer 2312 uitzicht zijraam woonkamer
312 badkamer beneden312 deel kamer met keuken312 badkamer boven
woonkamer
«- Terug    Verder