Akkerroos 302

Gelukkig is er eindelijk weer een recreatiewoning op de Mechelerhof in de verkoop gekomen, en wel Akkerroos 302.
De vraagprijs is € 189.000 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en aandeel in reservefonds en eigen vermogen van de VVE.

Tijdens het eerste weekend (vrjidag/zaterdag/zondag) van februari is het huis op afspraak te bezichtigen. Daarna kunnen schriftelijke biedingen worden uitgebracht.

Overdracht is in principe per 1 april 2022. Er rust geen verhuurverplichting op dit huis maar de koper kan desgewenst wel meteen gaan verhuren. De keuze is aan de koper. 

Het 4 persoons vakwerkhuis type Akkerroos kenmerkt zich door de hoge boogramen. De entree bestaat uit eetkeuken, toilet en meterkast/trapkast, op de 1e etage is een ruime woonkamer, op de 2e etage 2 slaapkamers met in elk twee boxspringbedden, een tweede toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. In het gehele huis is gasgestookte vloerverwarming. Op de begane grond tegels, op de 1e verdieping een pvc-vloer, op de trappen en overloop vloerbedekking en in de slaapkamers laminaat.
De slaapkamerramen zijn voorzien van horren.
De keuken is voorzien van vaatwasser, combi magnetron, gaskookplaat, koelkast met vriesvak en Nespresso koffiemachine.

Het bijzondere van dit huis is dat vorig jaar de woonkamervloer is doorgetrokken tot aan de voorgevel, met als resulaat 7 m² extra woonruimte en, nog belangrijker, geen belemmering meer door de balustrade maar volop mogelijkheid om te genieten van het uitzicht. De extra vloer wotdt vlak voor de gevel begrensd door een glazen balustrade.

Alles in het huis is vernieuwd, met uitzondering van de beide toiletten.

Het is een degelijk gebouwd en goed onderhouden huis met nieuwe inrichting, prima Wifi installatie, digitale tv, nieuw ventilatiesysteem, nieuwe op afstand bedienbare thermostaat, brandmeldinstallatie. En gelegen op een kwalitatief zeer verzorgd park met een zeer actieve en betrokken en enthousiaste VVE en flexibele regeling voor eigen gebruik en ook eigen verhuur!

De oppervlakte van het type Akkerroos bedraagt normaal gesproken 56 m² maar door de doorgetrokkenen vloer is het in 302 63 m².

Energielabel A.

De verkoop betreft een appartementsrecht, dus een volledig eigendom. Dit wordt ook kadastraal ingeschreven. Er is geen sprake van erfpacht; alle grond rondom de recreatiewoningen is gemeenschappelijk eigendom, dus men kan overal in de hofjes zitten om desgewenst de zon of juist de schaduw op te zoeken. Bij dit huis waarvan de entree op het noorden ligt is in de ochtend en in de namiddag zon op het terras, maar een paar meter verderop kan men in het gras volop van de zon genieten.

Fietsen kunnen tijdens aanwezigheid van de eigenaar (en van diens gasten) worden gestald in de vlakbij gelegen fietsenberging; ook zijn er (tegen betaling) fietskluisjes te huur. Het parkeerterrein is heel dichtbij. Via de receptie zijn dagelijks verse broodjes te bestellen. Ook kunnen daar fietsen worden gehuurd en is toeristische informatie beschikbaar.

aanvullende informatie, inzage in beheerovereenkomst en in verhuuroverkomst, overzicht van kosten etcetera vindt u op deze pagina.

OPEN HUIS WEEKEND 4-5-6 FEBRUARI AANSTAANDE!

 

302 ligging.

302 extra woonruimte door doorgetrokken vloer302 deel zithoek
302 woonkamer
images/302_eetkeuken.jpegimages/302_keukenblok_edited.jpg
images/302_in_de_zomer_edited.jpg
images/302_genieten_.jpegimages/302_detail_slaapkamer_edited.jpg
images/302_rechter_huis.jpegimages/302_terras_edited.jpg
images/302_gerenoveerde_badkamer_met_inloopdouche.jpegimages/302_detail_badkamer_edited.jpg
images/302_slaapkamer_1_edited.jpgimages/302_slaapkamer_1_met_kast_en_tv_edited.jpg

Buitenplaats de Mechelerhof een kleinschalig park gelegen aan de rand van het idyllische dorpje Mechelen, in een gebied met glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het parkje bestaat uit 3, in traditioneel Limburgse vakwerkstijl gebouwde hoeves waarin de vakantievakwerk woningen zijn ondergebracht. Het park ligt bovendien zeer centraal t.o.v. de bekende Zuid-Limburgse toeristencentra, België en Duitsland.

Het park is centraal gelegen in het door wandelaars en natuurliefhebbers uitgeroepen “mooiste wandelgebied van Nederland” en door de Stichting Natuur en Milieu met 5 sterren gewaardeerde natuurgebied “het Geudal”. Het natuurgebied in en rond Mechelen, waarvan het aanzicht wordt bepaald door het meanderende riviertje de Geul en de beschermde dorpsgezichten en vakwerkwoningen, wordt niet voor niets “De Tuin van Zuid Limburg” genoemd.

Natuurliefhebbers kunnen direct vanuit het park veel goed gemarkeerde wandelroutes volgen langs de Geul of door het Vijlenerbos of Schweibergerbos. Ook zijn er talloze fiets- en mountainbikeroutes.

Klik hier voor meer informatie over het park.

 

images/302_1e_verdieping_edited.jpg
images/302_slaapkamer_2.jpegimages/302_toilet.jpeg
images/302_richting_mechelen.jpeg
images/parkplattegrond_mechelerhof.jpg
images/kaart_mechelen.jpeg

images/302_plattegrond_gespiegeld_gecorrigeerd.jpgimages/302_wastafelmeubel.jpegligging 302

«- Terug