4-ps Akkerroos: 111//217/218//319 (filmpje)

Het afgelopen jaar en ook de jaren hiervoor zijn veel recreatiewonngen op de Mechelerhof van eigenaar gewisseld. Op diit moment zijn er alleen nog huizen van het type Akkerroos te koop. Het is onwaarschijnlijk dat op redelijk korte termijn nog huizen te koop zullen komen, want alle nieuwe eigenaren zijn zonder uitzondering erg blij met hun bezit en combineren doorgaans verhuur met eigen gebruik.

De nu nog aangeboden huizen hebben niet de meest ideale ligging en uitzicht of de meeste privacy maar het prijskaartje is hiermee in overeenstemming. Waar in Zuid-Limburg op A1 locatie kun je voor zo'n bedrag een degelijk gebouwd en goed onderhouden huis met nieuwe inrichting, prima Wifi installatie, digitale tv, nieuw ventilatiesysteem en nieuwe thermostaat kopen? En dat op een kwalitatief zeer verzorgd park met actieve en betrokken en enthousiaste VVE en zeer flexibele regeling voor eigen gebruik en ook eigen verhuur!

Het 4 persoons vakwerkhuis type Akkerroos kenmerkt zich door de hoge boogramen. De entree bestaat uit eetkeuken en toilet, op de 1e etage is een ruime woonkamer met vide, op de 2e etage 2 slaapkamers met in elk twee nieuwe boxspringbedden, een toilet en een badkamer met bad/douche en wastafel.

Overal is vloerverwarming; alleen het sanitair is niet vernieuwd; dit zal waarschijnlijk in 2024 wel een verplichting zijn. De cv-ketel dateert van 2011; voordien was er blokverwarming. De toen vrijgekomen ruimtes zijn nu deels in gebruik als fietsenberginggen voor de gasten.

Per heden zijn alle Akkerrozen alle verkocht.

Voor een impressie van de binnenkant van de huizen zie het filmpje 

Onderstaand een overzicht van de ligging van de drie hofjes: links hofje 1, de Kleebergerhof (101-136), inhet midden hofje, de Elzetterhof (201-221) en rechts hofje 3, de Bommerigerhof (301-324).

ligging van de drie hofjes

FOTO'S VAN 111 EN 215:

Akkerroos woonkamer
Akkerroos combinatie
Akkerroos zithoek
Akkerroos keuken vanaf vide
111 rechterhuis
11 met aangrenzend terras
Akkerroos 323 (linker huis)

Akkerroos plattegrond

«- Terug