Algemene verkoopinformatie

landschap rondom Mechelencollage Mechelerhofrondom de vakwerkvakantiewoningen...
Buitenplaats De MechelerhofKleebergerweg vakwerkhuis

Buitenplaats De Mechelerhof, ligt midden in het Geuldal, het mooiste stukje Nederland. En Mechelen vind ik wel het mooiste plaatsje van het Geuldal, vanwege de ligging maar ook vanwege de nog authentieke dorpssfeer. Bij het plaatselijke supermarktje Attent komen de dorpsbewoners elkaar tegen; vooral op zaterdagochtend is het een feest om daar getuige van te zijn. Ook is er een boerderijwinkel met prima groenten en fruit en natuurlijk Bakker Meens, met heerlijke verse vlaaien. Toen ze een keer op waren en ik vroeg of ze misschien nog iets in de diepvries hadden werd daar verontwaardigd op gereageerd: vlaai moet je alleen krakend vers eten! Allen al een krentenbol is daar een feestje op zich.

Café t Pintje is een heel oud Limburgs huiskamercafé met de sfeer van een oude Engelse pub. Lekker en gezellig eten op 7 minuten loopafstand van de Mechelerhof zijn diverse gezellige restaurantjes waar het smakelijk eten is, zoals Vino e Cucina (reserveren aanbevolen!), het nieuwe restaurant Proeff, de Oude Brouwerij etcetera.

De omgeving van Mechelen is echt geweldig; een paradijs voor wandelaars en fietsers. Je loopt er dwars door de weilanden, tussen de koeien door, langs de Geul, af en toe een stukje klimmen, en altijd kom je wel ergens een mooi terrasje tegen waar je wat kunt drinken of eten. Heerlijke salades, kaasplankjes, veel soorten bier van de tap, forel, enz. Heel aantrekkelijk vind ik de wandelingen van de Kroegjesroute: je wandelt van het ene prachtige kroegje naar het volgende, ook over de grensnet in België. Favoriet is bij mij Le Barbeau (Voerstreek, Sippenaeken, vlakbij Mechelen). kroegjesroute

Mechelen ligt vlakbij Vaals, en ligt ongeveer tussen Maastricht en Aken in, beide prachtige steden en altijd goed voor een dagje stad en cultuur. Ook met de bus vanuit Mechelen prima bereikbaar.

Het is me dan ook een waar genoegen dat ik op Buitenplaats De Mechelerhof, gebouwd in 1993, gelegen aan de rand van het dorp, in een stiltegebied, een aantal vakwerkvakantiewoningen te koop mag aanbieden. Limburgs mooiste huisjes zijn hier te vinden!

Voor meer informatie over het park zelf verwijs ik u graag naar de website van Buitenplaats De Mechelerhof. Over de te koop aangeboden huizen vindt u algemene informatie in de bijlage en over de huizen in het bijzonder (foto's en plattegronden) elders op deze website. Als extra bijlage is toegevoegd een toelichting op de taken van VVE/BV/Stichting.

Sinds 1 januari 2016 zijn beheer en verhuur in handen van M2 Red Beech maar de directe aansturing vindt plaats vanuit een b.v. waarvan de Stichting Mechelerhof enig aandeelhouder is. De beheerovereenkomst  is gesloten tussen M2RedBeech en de VVE. Elke appartementeigenaar heeft de keus om een verhuurovereenkomst af te sluiten.  

Een eigenaar is niet verplicht te verhuren.
Permanente bewoning is niet toegestaan.

Bijgaand kunt u de plattegrond van Buitenplaats De Mechelerhof bekijken. Meer en grote(re) foto's zijn te vinden onder het kopje Fotogalerij.

verkoopflyer buitenkantverkoopflyer binnenkant
Verder