3-kamer hotelappartement 519-520

Nieuw in de verkoop gekomen is senior appartement 519-520; senior betekent hier dat het een appartement is met twee slaapkamers en twee badkamers. Het is gelegen op de 1e en 2e etage van de zonnige Graanschuren met uitzicht op de boomgaard van het Landgoed. Het is een fijn en comfortabel appartement met een goede sfeer.

De oppervlakte bedraagt 92 m²; de vraagprijs is € 375.000 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en in reservefonds van de VVE opgebouwd spaardeel. De vraagprijs is bewust laag gehouden (in feite dezelfde prijs als bij de ontwikkeling in 1996) omdat het de bedoeling is dat op korte termijn het sanitair en de keukens gerenoveerd gaan worden en dat er klimaatbeheersing gaat komen. Hoewel voor deze renovatie al flink is gespaard de afgelopen jaren, waardoor ongeveer € 40.000 VVE-spaardeel onderdeel van de koopsom is, zal dit niet genoeg zijn voor de grote renovatie. Er zal op korte termijn nog € 110.000 geïnvesteerd moeten worden om het appartement weer in optimale staat te brengen en klaar voor de toekomst, wat zich zal moeten vertalen in een nog beter rendement. 
Over dit spaardeel en ook over de gehele inrichting en inventaris hoeft geen overdrachtsbelasting te worden afgedragen. De overdrachtsbelasting bedraagt 10,4%.
Gedetailleerde informatie is hiervoor beschikbaar, evenals over de rendementen.

Het appartement bevindt zich op de 1e en 2e verdieping van de Graanschuren. Via de entree is er via de hal met toilet toegang tot de ruime stijlvol ingerichte woonkamer met eethoek en keuken (compleet met vaatwasser, combi magnetron en Nespresso apparaat). Er is een grote raampartij met uitzicht op de boomgaard. 
Via de trap kom je op de vide waar een rustig plekje is gecreëerd om te zitten lezen of werken. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met bad, douche en twee wastafels.
In het gehele appartement is vloerverwarming.

Een appartement bij Sint Gerlach heeft als voordeel dat je meegeniet van alle luxe en voorzieningen van het Hotel, zoals zwembad, restaurants, fietsverhuur, servicedesk etc. Maar je komt steeds terug in je eigen woonkamer met ruime zithoek, grote tafel en keukenhoek, waar je echt jezelf kunt zijn en waar je desgewenst ook zelf voor ontbijt en dergelijke kunt zorgen.

Een eigenaar kan 28 dagen op jaarbasis zelf gebruik maken van het appartement; tijdens de eigen gebruik periode deelt de eigenaar gewoon mee in de gepoolde opbrengsten van alle 39 appartmenten. Wel betaalt de eigenaar de reguliere schoonmaakkosten en een kleine bijdrage aan de VVE met oog op onkosten die via de VVE betaald worden, zoals energiekosten en stukje gederfde huuropbrengst in het geheel. Tijdens hoogseizoen periodes (weekend m.u.v. zondag, feestdagen) is deze bijdrage hoger dan tijdens laagseizoen (vrijwel alle doordeweekse dagen en zondagen).

Een eigenaar van een senior hotelappartement ontvangt per kwartaal 3% van de totale verhuuromzet na aftrek van de provisie aan het Chateau en een aantal andere kosten. Voor een eigenaar van een junior hotelappartement (1 slaapkamer) is dit 2,3%. Meer inzicht in de opbrengst en de kosten via de e-mail.

Voor aanvullende informatie klik hier.

Voor een algemene indruk van het landgoed klik hier.

images/519_stg_ligging_graanschuren_en_stiftgebouw.jpg
images/519520.jpg
images/519520_trappenhuis.jpg
images/4.jpg
images/1.jpgimages/20.jpg
images/19.jpgimages/18.jpg
images/41.jpgimages/42.jpg
images/5.jpgimages/10.jpg
images/34.jpgimages/28.jpg
images/21.jpgimages/30.jpg
images/26.jpgimages/36.jpg
images/27.jpgimages/32.jpg
images/43.jpgimages/33.jpg
images/38.jpgimages/39.jpg
images/29.jpgimages/22.jpg
images/6.jpgimages/7.jpg
images/8.jpgimages/9.jpg
images/14.jpgimages/15.jpg
images/16.jpgimages/17.jpg
images/13.jpgimages/25.jpg
images/519520_volledige_graanschuren.jpg
images/519_graanschuren_aanzicht.jpgimages/519_graanschuren_plattegrond.jpg
images/519520_plattegrond_woonverdieping.jpgimages/519520_slaapverdieping.jpg
«- Terug