Hotelappartement 519-520 (verkocht)

Nieuw in de verkoop gekomen is senior appartement 519-520; senior betekent hier dat het een appartement is met twee slaapkamers en twee badkamers. Het is gelegen op de 1e en 2e etage van de Graanschuren, met uitzicht op de boomgaard en meer naar rechts de wijngaard behorende bij het Landgoed van Chateau St. Gerlach.

De oppervlakte bedraagt 92 m²; de vraagprijs is € 350.000 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en in reservefonds van de VVE opgebouwd spaardeel.

Een eigenaar kan 28 dagen op jaarbasis zelf gebruik maken van het appartement; tijdens de eigen gebruik periode deelt de eigenaar gewoon mee in de gepoolde opbrengsen van alle 39 appartmenten. Wel betaalt de eigenaar de reguliere schoonmaakkosten en een kleine bijdrage aan de VVE met oog op onkosten die via de VVE betaald worden,zoals energiekosten en stukje gederfde huuropbrengst in het geheel. Tijdens hoogseizoen periodes (weekend m.u.v. zondag, feestdagen) is deze bijdrage hoger dan tijdens laagseizoen (vrijwel alle doordeweekse dagen en zondagen).

totale Graanschuren
woonkamer
plattegrond woonverdiepingplattegrond slaapverdieping
woonetage
519-520 in Graanschuren (bouwnummer 14)
achterzijde Graanschuren met boomgaard
vanaf videeettafel en kitchenette
buitenaanzicht en situering
badkamer 2slaapkamer 2
images/519520_cirkel.jpg
slaapkamer 1badkamer 1
trappenhuisdetail zithoek
uitzicht woonkamerhal met toilet
servies in appartementenuitzicht op Stiftgebouw vanuit slaapkamer

 

«- Terug