Algemene verkoopinformatie

vergrotingen/kasteel.jpg.jpgimages/terras_gerlach.jpgvergrotingen/bistrot_de_liege.jpg.jpg
thumbnails/restyling_1_verkleind.jpgvergrotingen/gerlach_20080804_132.jpg.jpgthumbnails/restyling_2_verkleind.jpg

De Superlocatie bij uitstek: Château St. Gerlach, onderdeel van de Oostwegel Collection, gerealiseerd door Camille Oostwegel Sr. 

Château St. Gerlach, de Buitenplaats van Maastricht, het hotel waar destijds president Bush en de Rolling Stones logeerden en waar regelmatig diverse binnen- en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders met plezier verblijven om te werken of om te ontspannen.

Van 1995 tot 1997 is het landgoed met klooster gerestaureerd en heeft het de huidige bestemming gekregen: een luxe hotel met 58 kamers, drie restaurants, S.P.A. & Wellness St. Gerlach, 16 feest- en vergaderzalen,, zwembad en park en 39 hotelappartementen. Dit alles te midden van het prachtige natuurgebied Ingendael (150 ha) en op slechts 10 autominuten van Maastricht!

Mijn relatie daarmee is als volgt: nadat in 1997 de 39 hotelappartementen in het monumentale Stiftgebouw en de Graanschuren waren verkocht en aan de eigenaren moesten worden opgeleverd, werd mij gevraagd dit te doen. Zo wordt je werk al gauw iets waarvan je het heel leuk vindt om te doen terwijl je er nog voor betaald krijgt ook! Wat een bofferd ben ik toch.

Na de oplevering werd ik secretaris van de Vereniging van Eigenaren (VVE Hotelappartmenten Château St. Gerlach). Wederzijds beviel dit zo goed dat ik nog steeds die functie bekleed. Zo bleef ik verbonden aan Château St. Gerlach en ging ik tevens bemiddelen bij de verkoop als een eigenaar zijn eigendom wegens omstandigheden wilde verkopen. Alle tot nu toe gedane verkopen zijn via mij gegaan en ook nu ben ik het aanspreekpunt voor wie belangstelling heeft voor de (ver)koop van een twee- of driekamerappartement op Landgoed Chateau St. Gerlach!  Het is dus mogelijk zelf eigenaar te worden van één van de 39 hotelappartementen: zelf gebruik maken en in de overige tijd voor de verhuur beschikbaar stellen, en zo onderdeel uitmaken van een unieke formule. Dat is beleggen met de zachte g van GENIETEN!!

In mijn functie van secretaris van de VVE Hotelappartementen Houthem St. Gerlach, vanaf de start in 1997, ben ik optimaal op de hoogte van alles wat komt kijken bij de koop van een hotelappartement. Bijgaand vindt u wat algemene informatie.

Foto's en plattegronden van te koop aangeboden appartementen vindt u op de volgende webpagina's. Voor uitgebreide schriftelijke documentatie en voor de beantwoording van uw vragen en voor het maken van een afspraak ter bezichtiging kunt u mij mailen of bellen (06-29560466).

Meer en grote(re) foto's vindt u bij de Fotogalerij.

«- Terug    Verder