Heerlijkheid Loenen

thumbnails/hl_het_huis.jpgthumbnails/hl_terras.jpgthumbnails/hl_bloemen.jpgthumbnails/hl_schoolvriendinnen.jpgthumbnails/hl_koetshuis.jpg

Al sinds de laatste jaren op het 1e VCL in Den Haag kennen mijn vriendin Juul Nijgh en ik elkaar. Op gegeven moment gingen onze wegen uit elkaar maar uiteindelijk kruisten we elkaars pad weer en zo hebben we nog steeds een fijn contact.

Juul is een bijzondere vrouw met veel kwaliteiten. Onder haar leiding werd Heerlijkheid Loenen in de Over-Betuwe verbouwd tot een fantastische Bed & Breakfast met een zestal prachtig ingerichte suites; inmiddels is de Heerlijkheid verkocht en thans heeft ze samen met dochter Anne van Roy het bedrijf FA Interiors in Hilversum.

Tevens heeft Juul samen met haar dochter Anne een bedrijf dat complete, zeer stijlvolle, woninginrichtingen realiseert, maar men kan er ook terecht voor losse meubels, stoffen, vloerkleden, decoraties, etc., zowel antiek als modern. Voor meer informatie kunt u bijgaand artikel lezen dat onlangs in het magazine More Than Classic heeft gestaan.

«- Terug    Verder