Mechelerhof 6 pers. huis Bosrank 121

Bosrank 121 voorzijdewoonkamer met uitzichtbadkamer 1e etagekamer vanaf trapkeuken

Begin 2011 heeft mijn partner Pieter samen met bouwmaat Koos eigenhandig de verbouwing van 6-persoons vakwerkvakantiewoning 121 (type Bosrank) ter hand genomen. De oude keuken en badkamer gingen eruit, en op de 2e etage, waar alleen een open ruimte met een wastafel was (en in de meeste onverbouwde Bosranken nog is), werd een tweepersoonsverblijf met een prachtige badkamer en een peuterhoekje gecreëerd. Meer licht kwam er door een groot dakraam (met horgordijn en verduisteringsgordijn). Alles werd geverfd, er kwamen nieuwe meubels en in de woonkamer een heuse vakwerkmuur! Meer foto's vindt u onder de knop "Fotogalerie".

Meer informatie over het park op de website van Buitenplaats de Mechelerhof.  Meer en grote(re) foto's zijn te vinden onder het kopje Fotogalerij.

Indien u belangstelling heeft om dit huis direct van ons te huren, mail dan even naar info@superlokaties.nl om te horen of het appartement in de gewenste periode beschikbaar is en voor welke prijs. 

Het huis (80 m²) bestaat uit:

  • begane grond: entree/keuken (inclusief vaatwasser, combimagnetron, grote koelkast etc.), woonkamer met openslaande deuren naar terras op het oosten (ideaal om buiten te ontbijten). Prachtig vrij uitzicht over de heuvels en de koeien staan vaak op twee meter afstand!
  • 1e etage: 2 slaapkamers (met in beide 2 nieuwe boxspringbedden van 80 x 200), badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en modern wastafelmeubel
  • 2e etage: 1 slaapkamer (met 2 nieuwe boxspringbedden van 80 x 200), badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en modern wastafelmeubel).

In het gehele appartement is vloerverwarming. 's Middags en tot zonsondergang is het aangenaam zitten aan de voorkant van het huis, op het westen gelegen. Het terras ligt op het westen, dus bij mooi weer tot zonsondergang genieten van zon en uitzicht over de heuvels van het Geuldal!

verhuurflyer voorzijdeverhuurflyer achterzijde

 

«- Terug    Verder