Buitenplaats De Mechelerhof, Zuid-Limburg

huiskamercafe 't Pintje in Mechelenwandelen rondom MechelenLlimburgs kaas'plankje'fietsroutes volopwandelschoenen

 

In het mooiste stukje Zuid-Limburg, middenin het Geuldal, waan je je niet meer in Nederland. Alles is anders: de natuur (heuvels, kleine weggetjes, beige koeien), de sfeer (geen haast, gemoedelijk), de taal (sappig dialect), het eten en drinken (Bourgondisch).

Maar ook mooie steden zijn vlakbij: Maastricht, Aken, Luik!

Temidden van al dat moois ligt Buitenplaats De Mechelerhof, in het dorp Mechelen (niet te verwarren met het Belgische Mechelen). Het park bestaat uit drie hoeves, waarin in totaal 80 vakantiewoningen zijn ondergebracht. Elke hoeve is in traditionele Limburgse vakwerkstijl gebouwd en ook de beplanting past perfect in de omgeving. Een optimaal geslaagde combinatie van in het landschap ingepaste vakantiehuizen.

In 1994 mocht ik als onderdeel van mijn werk de verkochte vakwerkvakantiewoningen opleveren aan de eigenaren. Vanaf die tijd bleef ik regelmatig in Mechelen en omgeving komen om daar te genieten van alles wat de streek te bieden heeft.

Toen ik in 2009 de kans kreeg zelf eigenaar te worden van een 6-persoons- en van een 2-persoonsvakwerkhuis was de beslissing snel genomen en genieten wij, en ook de kinderen en kleinkinderen, regelmatig van onze eigen plek daar.

Ik kan u laten meegenieten door mijn eigen vakantiehuizen daar te verhuren (2ps Heelkruid 101, 2ps Heelkruid 134 en 6ps Bosrank 121) maar desgewenst ook voor u te bemiddelen in de koop van uw eigen droomplek in Zuid-Limburg….. 

Meer informatie over de aankoop van een recreatiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof vindt u onder het kopje ‘verkoop.

Meer en grote(re) foto's zijn te vinden onder het kopje Fotogalerij.

Verder