Lidi van Thuijl

images/gbdwe5937.jpg

Vanaf 1990, dus al 34 jaar, ben ik actief met de verkoop van recreatiebungalows en recratieappartementen in diverse prijsklasses. Eerst in dienstverband, nu, sinds medio 2009, als kleine zelfstandige. Ik werk vanuit huis (Hattem).

Ik  verkoop alleen onroerend goed op locaties waar ik tevens persoonlijk bij betrokken ben, hetzij als eigenaar van een bungalow of appartement, hetzij als secretaris van bestuur van Vereniging van Eigenaren. Hierdoor beschik ik over de meest volledige en meest recente informatie.

Dit geldt voor zowel de informatie over de betreffende Vereniging van Eigenaren (VVE) op die locatie (jaarrekening, begroting, notulen van Algemene Ledenvergaderingen) als informatie over het beheer en de betreffende exploitatiemaatschappij.

Verder bied ik eigen locaties te huur aan, zoals op Buitenplaats De Mechelerhof in het Geuldal in Zuid-Limburg, op Buitenplaats Gerner in Dalfsen, Overijssel en voorheen in onze tuin het Jagershuisje Roodkapje.

Op de website heb ik ook locaties beschreven waar ik geen zakelijke relatie mee heb maar waarover ik enthousiast ben en die ik daarom graag met anderen wil delen.

Van harte welkom op de website superlokaties.nl (met de K van klasse!)